Over

Ik help je als freelance creatieve maker bij het overbrengen van jouw verhaal op een creatieve en passende manier.

 

Marjolein Smallenbroek

Creatieve Maker

Jouw verhaal op een creatieve en passende manier overbrengen is wat ik het liefste doe! Ik ben een nieuwsgierige en veelzijdige creatieve maker. Na mijn studie communicatie in Groningen, waar ik nog steeds met veel plezier woon, ben ik gelijk aan de slag gegaan als freelancer.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Nieuwe opdrachten maak ik snel eigen

Ik ben ondernemend en creatief

Testimonials

Wat Klanten Zeggen

“Zonder het aanleveren van complete teksten lukt het Marjolein om met gesprekken en steekwoorden een verhaal te schrijven zoals je het zelf zou verwoorden. Zelfs technische details en het enthousiasme dat daarbij hoort krijgt ze verwerkt door korte lijnen te houden.”

Egbert

Eigenaar, Joostens Engineering

Marjolein heeft op een hele fijne manier onze gedachten en bedrijfsfilosofie weten om te zetten naar een prachtige website voor Savanneboerderij Verbaarum welke geheel aan onze wensen en die van onze klanten voldoet. Ook de nazorg is prima geregeld bij Marjolein.

Remco & Christa

Eigenaren, Savanneboerderij Verbaarum

“Wij hebben onze website van onze Bed and Breakfast bij Leentjer laten maken door Marjolein. We zijn heel erg blij met het prachtige resultaat. Ze heeft onze website zo mooi en professioneel weergegeven. We krijgen erg veel positieve reacties hoe zij alles heeft benoemd en gefotografeerd.”

Jeanet

Eigenaar, Bed & Breakfast Bij Leentjer

Kopje koffie & meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je kennis maken? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken!